Bir Gün Değil Her Gün
Sesli Okuma

Bu gün 3 Aralık Dünya engelliler günü elbette değinilmesi gereken birçok konu var bunlardan birini bu güne özel ele almak istiyorum.
Özel gereksinimli bireylere öz güven verme açısından elbette ki güzel bir gün ama bu bilinç sadece bir gün değil her gün olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü özel gereksinimli bireylerin gerek bilinçsel gerek fiziksel olarak tam manasıyla neler hissettiklerini anlamamız için onlarla içe içe bir bütün olmamız gerekiyor.
Eğer bu bilinçle özel insanların hayatına dokunabilirsek bu toprağın bağrından daha nice Âşık Veysel’lerin çıkacağına en içten duygularımla inanıyorum. Sözlerime son verirken özel gereksinimli bireylere acıyarak değil onlara inanarak yaklaşırsak büyük başarılara imza atacaklarının teminatını veriyorum. Bütün özel gereksinimli bireylerin Dünya Engelliler gününü kutluyorum.
ENGELLERİ AŞIYORUZ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI:
FURKAN ALTUNIŞIK
Bunu da oku

Modern İnsanın Kusursuzluk Takıntısı
Eğitimci Yazar Mesut Hekimhan'ın kaleminden "MODERN İNSANIN KUSURSUZLUK TAKINTISI" Hayatın Engelsiz Tarafı www.hayattan.net’te
Mesut Hekimhan · 11.05.2026

Tebeşir Tozu
Eğitimci Yazar Mesut Hekimhan'ın kaleminden "TEBEŞİR TOZU" Hayatın Engelsiz Tarafı www.hayattan.net’te
Mesut Hekimhan · 06.05.2026

Niye Yorgunuz?
Eğitimci Yazar Fethi Ahmet Öner’in kaleminden”Niye Yorgunuz?” Hayatın Engelsiz Tarafı www.hayattan.net ‘te
Fethi Ahmet Öner · 05.05.2026

