Yazarımız Fethi Ahmet ÖNER Kayseri Valimiz Sayın Gökmen Çiçek Beyefendi'yi makamında ziyaret ederek; bugüne kadar eğitim, bilim ve proje alanında gerçekleştirdiğimiz ulusal ve uluslararası çalışmaları, elde ettiği başarıları ve geleceğe yönelik hedeflerini paylaşma fırsatı buldu.
Görüşmede ayrıca, engelli bireylerin sportif ve sosyal yaşamda daha görünür olması, yeteneklerinin desteklenmesi ve toplumun her alanında daha güçlü şekilde yer almaları amacıyla hazırladığı projeyi Sayın Valimize arz etti. Engelli bireylerin yalnızca desteklenen değil, üreten, yarışan, başaran ve topluma ilham veren bireyler olarak görünür kılınmasının önemini vurguladı.
Fethi Ahmet ÖNER Sayın Gökmen Çiçek Valimize nazik ev sahipliği, samimi ilgisi ve eğitime, bilime, gençlerimize ve engelli bireylere verdiği değer için müteşekkir olduğunu belirtti. Ve Bizi makamında ağırlayan, çalışmalarımızı büyük bir dikkat ve samimiyetle dinleyen Sayın Valimiz Gökmen Çiçek’e gösterdiği sıcak ilgi ve kıymetli destekleri için canı gönülden teşekkür ediyorum.
Sayın Valimin ilimizdeki çalışmalardan ve büyük projelerinden ilham alarak Kayseri’nin eğitimde, bilimde, sporda ve özellikle engelli bireylerin toplumsal yaşama katılımında örnek şehirlerden biri olması için çalışmaya; üreten, araştıran ve ülkesine değer katan öğrenciler yetiştirmeye devam edeceğini söyledi.
HABER ÖMER FARUK KOTAY










